Alles in een hand

Professioneel, service- en klantgericht, 24 uur per dag, 7 dagen per week, zijn enkele sleutelwoorden voorons succes. Sinds 1985, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een logistiekbedrijf in al haar facetten en mogelijkheden.

Onze grote groep van vaste en parttime medewerkers is uw garantie voor het op tijd verzenden, handlen of ontvangen van al uw producten of pakketten. Betrouwbaar transport met onze auto’s of met uw eigen bestelauto, …lokaal, regionaal, nationaal of internationaal. Graag geven wij u een beeld van onze uitgebreide mogelijkheden.


Onze logistieke dienstverlening:

 • Koeriers- snel en pallet transport voor binnen en buitenland
 • Dames- heren en kinder fietsen transport naar consument
 • Horren voor deuren en ramen
 • Kleinmeubelen, meubelbouwpakketten
 • Koeltransport koerier
 • Bagageservice voor consument
 • Filmtransport, voor bioscopen
 • Medicijnen distributie
 • Chauffeursdiensten op uw bestel auto
 • Opslag,-orderpicking en voorraadbeheer
 • Fulfilment
 • Verpakken- verzenden
 • Webshop warehousing

 

Klant aan het woord

Ook voor Stayhealthy, een website gespecialiseerd in hoe gezond te leven is een van onze klanten. Stayhealthy heeft een hoop pakketten ieder dag te vervoeren naar haar enthousiaste klanten. De pakketjes bevatten detox producten of bijvoorbeeld Garcinia Cambogia. Stayhealthy is een hele trouwe klant en is zeer tevreden over onze diensten.

Quote: “Na een aantal vervoerder te hebben geprobeerd kwamen we terecht bij Flevobird trading en dit was direct een schot in de roos. Sindsdien hebben wij nooit meer klachten ontvangen van onze zeer gewaardeerde klanten. Voorheen werden we platgebeld met klachten over gedeukte pakketten of zelfs niet geleverde pakketten. Het is een verademing te mogen werken met een bedrijf dat woord houdt en voldoet aan de vooraf afgesproken specificaties. Tuurlijk moet je altijd een slag om de arm houden, maar dat is een kwestie van het managen van verwachtingen en Flevobird Trading is daar koning in.” Unquote

Wij als Flevobird Trading hebben natuurlijk nooit alle wijsheid in pacht, maar zoals bovenstaand beschreven doen we alles wat in onze macht ligt om onze klanten van dienst te zijn. Dat is onze belangrijkste kernwaarde en daar doen we het voor. Wij zijn vereerd Stayhealthy te mogen bedienen en doen er alles aan om de beste partner te zijn in het bedienen van hun klanten.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in een partner als het gaat om vervoer en pakketdiensten dan kunt u altijd contact met ons opnemen om meer informatie te ontvangen. Wij weten dat het vaak gaat om maatwerk en dat echt niet alle te vervoeren producten over een kam te scheren zijn.  


Name it Kinderkleding slaat aan!

Ondertussen is het merk van Name it ook bij ons aangesloten en worden alle bezorgingen voor dit bedrijf door ons verzorgd. Doordat Name it kinderkleding een zeer groot bedrijf is wat zich over heel Nederland verspreid hebben we daar onze speciale snel-service voor ingezet zodat Name it een service kan bieden van “ vandaag besteld morgen thuis” wat een groot voordeel blijkt te zijn voor klanten die graag een snelle levering inclusief garantie,  zonder vertragingen willen hebben en er bovendien zeker van willen zijn dat het product als eigen wordt behandeld. Wij hebben een 24 uur service voor Name it wat betekent dat wanneer u slaapt wij onderweg zijn met uw product zodat u het de volgende morgen al binnen hebt.

De artikelen van Name it worden speciaal verpakt in sealplastic zodat er beslist geen schade toegebracht kan worden aan de producten en er ook geen water bij kan komen en op deze manier het bedrijf er dus verzekerd van kan zijn dat alles in goede staat op de bestemming terecht zal komen. Alle artikelen gaan de weg op onder een code via Track&Trace wat het mogelijk maakt de producten en artikelen via een platvorm te volgen voor zowel Name it als voor de klant die een tijdelijk inlognummer krijgt voor het platvorm en dat direct geannuleerd wordt bij aankomst van het product. Deze tool word meestal gebruikt wanneer de artikelen naar het buitenland worden vervoerd en er dus iets langer over gaan doen dan 24 uur.

Bij deze heten wij Name it kinderkleding van harte welkom bij het gebruik van Flevobird Logistiek voor het vervoer en bezorging en hopen we uiteraard met dit merk een relatie op lange termijn aan te gaan.