Chauffeurs gaan veilig over de weg met Samsung

Onze chauffeurs beschikken allemaal over een Samsung smartphone om contact met ze te kunnen houden wanneer ze onderweg zijn. Hiervoor hebben we een groot aantal van deze smartphones aangeschaft en heeft iedere chauffeur er altijd een opzak. Voor ons bedrijf zijn deze dingen dus heel noodzakelijk om er voor te zorgen dat onze chauffeurs en bezorgers altijd bereikbaar zijn. Natuurlijk komt het wel eens voor dat een van deze smartphones een reparatie nodig heeft of dat er een batterij van vervangen moet worden.

Hiervoor maken wij gebruik van een van de beste specialisten. Een Samsung repareren is dan ook weliswaar een vak waar wij niet aan durven te beginnen en deze taak liever in de handen geven van diegenen die daar een goede kennis van hebben met name GSM Paradise. Bij dit bedrijf kunnen we bijna altijd terecht voor een “klaar terwijl u wacht service” en kan de telefoon direct weer gebruikt worden. De “no cure no pay” service is ook fantastisch en die geld voor wanneer de telefoon niet meer gerepareerd kan worden en er je er ook niet voor hoeft te betalen.

Voor ons is de Samsung een van de beste merken van smartphones waarmee we al een aantal jaren tevreden mee werken en waar we gelukkig dan ook nooit grote schades mee gehad hebben en als je daarnaast dan ook nog eens een goede specialist voor een Samsung reparatie op de kop tikt zoals GSM Paradise dan hoeven we ons nog maar weinig zorgen te maken over de communicatie in ons bedrijf. We werken dan ook 24/7 en de telefoons gaan probleemloos van de ene chauffeur naar de andere en zorgen ervoor dat onze bezorgers veilig over de weg kunnen. Klik hier voor meer informatie.